Wednesday, March 2, 2016

Kolmapäev, 2. märts

Tänane päev algas kogunemisega koolis, kus ees ootas jagunemine gruppidesse. Üks grupp hakkas analüüsima eneseväljendust Lycee kooli psühholoogiga ning teine grupp suundus õhtuse peo jaoks karaoket harjutama. Pärast mõningast harjutamist vahetati tegevusi.






Keskpäeval suunduti bussiga Kerpape rehabilitatsioonikeskusesse, kus esmalt söödi lõunat ning seejärel viidi ennast giidi eestvedamisel kurssi sealse toimuvaga. Külastasime nii taastusravi osakonda; IT osakonda, kus valmivad kõiksugused erinevad tehnoloogilised lahendused abivajajatele ja  kui ka osakonda, kus valmistatakse erinevaid proteese. Näidati erinevaid proteesi variante ning "tehast" kus ja kuidas neid valmistatakse. Võis tunduda, et selle asutuse külastamine ning kõige selle nägemine tekitas õpilastes pisut kõhedust, kuid kõige selle nägemine avardas kindlasti suuresti nende silmaringi ning tekitas teistsuguseid mõtteid.
Õhtu lõpetas pidu koos vanematega, kus autasustati esimese päeva parimaid fotojahtijaid, söödi kodus valmistatud erinevaid toite, tantsiti ning lauldi karaoket, mida hommikul õpiti.








Neljapäeval on plaanis külastada Nantest.

No comments:

Post a Comment