Tuesday, March 1, 2016

Teisipäev, 1. märts

Teine töine päev on läbi saanud. Hommik algas kogunemisega koolis, kus esimeseks ülesandeks õpilastele oli valmistada ette näituse stend. Iga riik oli varasemalt saanud konkreetse teema, mida kodus ette valmistada ja teistele partnerriikidele ette kanda. 







Teemad olid:
  • Eesti- ebatervislikud tooted;


  • Prantsusmaa- riskikäitumine;


  • Ungari- biorütm ja toitumisharjumused;


  • Saksamaa- aktiivne liikumine.





Õpilased jagunesid rahvusvahelistesse gruppidesse, kus igas grupis haaras juhi rolli üks õpilane, kes jagas ära tööülesanded ja vastutas selle eest, et stend õigeaegselt valmiks. Sellele järgnes stendide esitlemine, kus igas grupis olid iga riigi esindajad, kes rääkisid oma riigi teemast.
Päeva teise poole esimeseks osaks oli loengu kuulamine, kus esines Miss Evano Lorienti tervise osakonnast, kes tegi ettekande noorte tervisekäitumisest; Lorientis peetavatest üritustest, mis on suunatud noortele (H2O pidu).



Sellele järgnes teater-töötuba, kus näitlejad esitasid elulisi olukorda ning palusid õpilastel kaasa näidelda. Olukorrad, mida käsitleti, olid elus enesest.






Päeva viimaseks tegevuseks oli linnavalitsuse külastamine, kus abilinnapea võttis kõiki vastu, tervitas ning soovis ilusat töökat nädalat.






No comments:

Post a Comment